Managed WiFi oplossing voor 35 euro per maand, all-in!

Wi-Fi speelt een belangrijke rol in ons dagelijkse leven, maar wordt een ook steeds belangrijker factor in bedrijfsnetwerken. U en uw collega’s gaan ervan uit dat dit werkt, zonder haperingen, op elke plek op uw locatie.

Wi-Fi is dan ook geen extra optie meer, maar een vereiste, waardoor de eisen voor een stabiel Wi-Fi netwerk steeds harder zijn geworden. Wij leveren Managed Wi-Fi, waardoor u nooit meer zonder verbinding zit en de signaalsterkte en snelheid altijd optimaal is. Inbegrepen zijn nieuwe access points, technisch advies, 3D WiFi rapportage, monitoring, beheer, testen en 9×5 technische ondersteuning.

De prijs: 35 Euro per maand, per access point. Alstublieft!

Managed WiFi in 7 duidelijke stappen!

  1. Met onze technische expert bekijken we uw huidige netwerkomgeving en bespreken we uw behoefte.
  2. Wij maken een 3D representatie van uw gebouw en stellen indicatief het aantal access points vast.
  3. Wij beschrijven alle werkzaamheden in een offerte. Na uw akkoord gaan wij aan de slag!
  4. Wij voeren de site survey uit, maken een duidelijke rapportage en geven u aanwijzingen voor het plaatsen van de access points.
  5. U installeert de access points, wij richten de monitoring- en beheeromgeving in.
  6. Wij voeren de laatste testen uit en geven u instructies over hoe onze Servicedesk te bereiken.
  7. Uw nieuwe WiFi omgeving is gereed!

Hoe bepalen wij het aantal WiFi punten ?

Het aantal wifi punten bepalen wij samen. Op basis van uw informatie kunnen wij een goede inschatting van het WiFi-gebruik maken. Met behulp van een 3D representatie van uw gebouw, stellen we indicatief het aantal access points vast. Dit verifiëren we achteraf, middels een sitesurvey. Uiteraard krijgt u van ons een duidelijke meetrapportage.

Kan SolidBE mijn huidige WiFi beheren?

Ook dat is geen probleem. SolidBE neemt de monitoring en het beheer van uw huidige WiFi omgeving over. We lossen eventuele knelpunten op en blijven uw WiFi omgeving monitoren en beheren om nieuwe klachten te voorkomen. Laat u informeren over de scherpe prijzen of vraag een kosteloze proefplaatsing